Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GRÜ’ye “Uluslararası Yayın Değerlendiricileri” ödülü

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Türkmen, Tarım Bilimleri alanında “Dünyanın En İyi Uluslararası Yayın Değerlendiricisi Ödülüne” layık görüldü.
Dünyada Tarım ve Biyoloji Bilimleri alanında 100’den fazla ülkeden 2 binden fazla bilim insanının yer aldığı değerlendirmede Giresun Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Türkmen yüzde 1’e girerek “Dünyanın En İyi Uluslararası Yayın Değerlendiricisi Ödülünü” almayı başardı. Prof. Türkmen, bu alanda üçüncü defa ödül alma başarısını gösteren nadir bilim insanları arasında yer aldı.
Giresun Üniversitesi’nden yapılan açıklamada “Web of Science, Clarivate Analytics’in bir kolu olan Publons tarafından açıklanan istatistiklere göre 100’den fazla ülkeden, 2 binden fazla bilim insanının yer aldığı kategoride Prof. Dr. Mustafa Türkmen, ilk yüzde 1′ e girdi. Prof. Dr. Mustafa Türkmen 2016 yılında ‘Tarım ve Biyoloji Bilimleri’ alanında ilk yüzde 10’a, 2017 yılında ise ‘Multidisipliner’ alanda ise ilk yüzde 1’lik dilimlere girerek üst üste 3 yıl bu ödüle layık görülen nadir bilim adamları arasında yer aldı” denildi.