Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele Belediyesi’ndenYeni İmar Yolları: Doğalgaz Sorunu Çözülüyor

76. ve 77. Sokaklarda İmar Yol Çalışmaları Başladı Görele Belediyesi,

76. ve 77. Sokaklarda İmar Yol Çalışmaları Başladı

Görele Belediyesi, Soğuksu Mahallesi’nin uzak bir bölgesinde yer alan ve önceki imar çalışmaları yapılmadığı için doğalgaz hattı verilemeyen 76. ve 77. Sokaklarda (Devgeoğlu Sokak) imar yol çalışmalarına başladı. Belediye, bu yolları açarak mahalle sakinlerinin doğalgaza erişimini sağlamayı hedefliyor.

Belediye Başkanı Hasbi Dede Çalışmaları Yerinde İnceledi

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, Soğuksu Mahalle Muhtarı Hasan Basri Kizir ile birlikte, mahalle sakinlerinden Bekir Kılıç’ın evine misafir olarak bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dede, mahalle sakinlerinin görüşlerini dinleyerek sorunlarını doğrudan öğrenme fırsatı buldu.

“Çalışmaları En Kısa Sürede Tamamlayacağız”

Başkan Hasbi Dede, açılan imar yollarıyla birlikte doğalgaz altyapısının da en kısa sürede tamamlanacağını ve mahalle sakinlerinin doğalgaza kavuşacağını belirtti. Belediye, bu projeyle Soğuksu Mahallesi’nde önemli bir eksikliği gidermeyi amaçlıyor.