Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gönüllere dokunmaya, yüzleri güldürmeye talibiz”

Bu haberin fotoğrafı yok

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Asırlardır bayramların içinde gizlenen ruhla hareket etmiş, bu ruhun gereğini yerine getirmiş bir medeniyetin temsilcileri olarak bu bayramda da gönüllere dokunmaya, yüzleri güldürmeye, sevinçleri çoğaltmaya, acıları dindirmeye talibiz." ifadesini kullandı.

Karaaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, ramazana veda etmenin hüznünü, bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığını anımsatan Karaaslan, şunları belirtti:

"Bayramlar kalplerin birleştiği, sevgi ve muhabbetin paylaşıldığı, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bir fırsat ve çok özel günlerdir. Bizleri kırgınlıkların unutulduğu, küslüklerin telafi edildiği, dostlukların tazelendiği, kucaklaşmanın arttığı Ramazan Bayramı'na ulaştıran yüce Mevla'ma sonsuz hamd ediyorum.

Asırlardır bayramların içinde gizlenen ruhla hareket etmiş, bu ruhun gereğini yerine getirmiş bir medeniyetin temsilcileri olarak bu bayramda da gönüllere dokunmaya, yüzleri güldürmeye, sevinçleri çoğaltmaya, acıları dindirmeye talibiz. Ramazan Bayramı vesilesiyle, dünyanın çeşitli yerlerinde masum insanları hedef alan acıların son bulmasını, gözyaşlarının dinmesini, bölgemizde ve mazlum coğrafyalarda huzur ve esenliğin hakim olmasını temenni ediyorum."

Yurt içinde ve sınırların ötesinde halkın huzur ve güvenliği için canla başla mücadele eden Türk askerlerine başarı dileyen Karaaslan, "Bayram vesilesiyle ailelerine, sevdiklerine kavuşmak için yollara çıkan tüm vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar dileklerimi iletiyor, milletçe ağız tadıyla bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum. Aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın gönül şehirlerimize de tesir etmesini yüce Rabb'imden niyaz ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.