Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’un sağduyusuna güveniyoruz”

İYİ Parti Giresun Milletvekili

İYİ Parti Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum, “Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz, zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır” dedi.

Dr. Orhan Erzurum, yarın yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Giresun halkından partisine ve şahsına destek istedi. Zor şartlar altında ve zaman zaman imkânsızlıklar içerisinde bir seçim çalışması sürdürdüklerini belirten Dr. Orhan Erzurum, “Elimizden geldiği, zamanın yettiği kadar her hemşerime ulaşmaya, kucaklaşmaya gayret gösterdim. Sabahın ilk saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar çalışarak siz değerli hemşerilerimden destek istedim. Öncelikle belirtmek isterim ki sizlerin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh makamların en güzelidir” dedi.

2015 yılının Haziran ayında yapılan Genel seçimlerde 25. Dönem Giresun Milletvekili olarak Meclise gittiğini, ancak alınan erken seçim kararı ile 1 Kasım seçimlerinde seçimi kazanamadıklarını ifade eden Erzurum; “Çok kısa bir süre Milletvekilliği görevi yaptım. Sizlere hizmet etme fırsatı bulamadım. Ama şuan inanıyorum ki Giresun halkı bizleri mecliste görmek istiyor. Sizler Ankara’ya bir Milletvekili değil, kapısını çalacağınız, dertlerinize ortak olacak, sorunlarınıza çözüm üretecek bir kardeşinizi gönderiyorsunuz” ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanları Meral Akşener’e, Milletvekilliği seçimlerinde ise şahsına ve partisinin Milletvekili adaylarına destek isteyen Dr. Orhan Erzurum şunlara yer verdi; “Tarih hep şahitlik etmiştir ki; milletimiz, zor zamanları her daim demokratik siyaset ile aşmıştır… Türkiye’nin büyük sorunlarını aşacak gücü var. Milletimizin sağduyu ve kararlılığı var. Milletimizin, adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü var. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir.”

Dr. Orhan Erzurum sözlerini şöyle tamamladı; “Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu, “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. İnsanlar arasında ayrım yapmayan, herkesle dost olan ve yardımcı olmak isteyen, duruşumuzdan hiç ödün vermeyen, kimseye hayal satmayan, insanların hayalleri ve duygularıyla oynamayan bir hayat anlayışıyla yaşamımı sürdürdüm, bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğim. Yarın sandığa giderken önce ailenizi, sonra geleceğinizi, daha sonra ilinizde yaşadığınız sorunları unutmamanızı hafızalarınızdan çıkarmamanızı istiyorum. Arzu ettiğiniz milletvekili profili hafızalarınızdan çıkarmamanızı ve kararınızı bu doğrultuda vermenizi rica ediyorum. Kendimi sizlere, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”