Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’un O Köyü İçme Suyuna Kavuştu

Giresun İl Özel İdaresi, Bulancak’a bağlı Duttepe Köyü’nde içme suyu sorununa çözüm getirerek köy muhtarı ve vatandaşları memnun etti.

Giresun İl Özel İdaresi,

Köy Muhtarı Ömer Çalış, yaptığı açıklamada Giresun İl Özel İdaresi’nin köye yönelik yaptığı önemli hizmetlere teşekkür ederek, özellikle içme suyu sorununun çözülmesini vurguladı.

Ömer Çalış, köylerine son yıllarda ciddi çalışmaların yapıldığını belirterek, Cumhurbaşkanı başta olmak üzere ilin tüm yöneticilerine teşekkür etti. Köydeki altyapı çalışmalarını değerlendiren Muhtar Çalış, “20 yıllık muhtarım. Köyümde 110 hane var ve yaklaşık 350 kişi yaşıyor. Yazın nüfus daha da çoğalıyor. Köyüm Bulancak merkeze 10 kilometre uzaklıkta. Köyümde toplam yol ağımız 10 kilometre. Bunun 7 kilometresi beton yol olarak yaptırdık. Kalan 3 kilometre stabilize…” diye açıklamalarda bulundu.

Giresun İl Özel İdaresi’nin köye sağladığı destekleri sıralayan Muhtar Çalış, köylerinde çöp sorununun da çözüldüğünü belirtti. Eskiden çöplerin dereye, yol kenarlarına atıldığını ifade eden Çalış, “Şimdi Giresun İl Özel İdaresi köyümüzde çöpleri topluyor. Çöplerin toplanması bence çok büyük bir iş ve icraat. Köyümde yapılan en büyük hizmet içme suyu alanında oldu. 15 yıldır suyumuz yoktu. Özel İdare sayesinde köyümüz suya kavuştu” dedi.

Muhtar Ömer Çalış, köylerine yapılan hizmetlerden dolayı Giresun İl Özel İdaresi’ne duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Özel İdare bir muhtarın gören gözü, işiten kulağı ve tutan elidir.” ifadeleriyle teşekkür etti. Ayrıca, köylülerin desteğiyle köye 300 kişilik bir cami yaptıklarını ve Özel İdare’nin kendilerine her türlü sıkıntılarını giderme konusunda yardımcı olduğunu da vurguladı.