Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’u tanıtacaklar

Giresun Belediyesi, 16-21 Kasım

Giresun Belediyesi, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Gençlik ve Yerel Yönetimler’ temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ adlı organizasyonda Giresun’un güzelliklerini ve değerlerini tanıtacak.

Gençlik festivalinde konserler, tiyatro, söyleşileri, atölyeler, spor müsabakaları, Dj performansları, YouTuber buluşmaları, hediyeler, çekilişler ve çok daha fazlası yer alacak.

Tüm Türkiye’den gençleri ağırlayacak festivalde Giresun Belediyesi de stant açtı. Stantta Giresun kültürü ve turizm değerleri sergileyerek ziyaretçilere Giresun’un yöresel ürünlerinden ikram edilecek. Giresun ekibi ‘Çotanaklar Ayı Burhan’ tiyatro oyunu, ‘Kitap Su ile Tablet Can’ çocuk tiyatro oyunu, ‘Yıldızlar Altında Giresun Fotoğraf Sergisi’ ve çeşitli etkinliklerle festival alanındaki yerini aldı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da düzenlenecek olan böylesine kapsamlı organizasyonunda Giresun adına yer alacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Giresun Belediyesi olarak davet üzerine biz de Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde olacağız. Tüm misafirlerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.