Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtaracağız

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, “Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Köse yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini şekillendirecek olan yerel seçime doğru ilerliyoruz. Şehrimizin sokaklarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz.

Ordu ve Trabzon arasına sıkışmış Giresun’umuz, hizmet açısından komşularının çok gerisinde kalmıştır.

Beş yıl önce, iktidarın desteğine sığınıp göreve gelen AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduğu gibi güven ve itibarını kaybetmiştir. Bütün birimleriyle işlevini kaybedip borç batağına düşmüş, esnaftan malzeme alamayacak duruma gelmiş birçok taşınmazını satışa çıkarmış ve satmıştır.

Yerel yönetimler, halkın gerçek ihtiyaçlarına cevap vermek, kapsayıcı ve adil olmak zorundadır. Biz de Giresun Belediyesini kazandığımızda, Atatürk’ün ileri görüşlülüğü ve adalet anlayışı ile yola çıkarak, şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve gelişmiş bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız. Yakında süre içerisinde açıklayacağımız projelerimizle şehrimizin umutlarını yeniden yeşerteceğiz. 31 Mart gecesi Giresun’umuzu, siz değerli hemşerilerimle birlikte, layık olduğu parlak geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.