Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’un ayrıntılı borç bilançosu

Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak, kulübün transfere engel olan ve olmayan geçmiş dönem borçlarıyla ilgili detaylı bir değerlendirme yaptı.

Giresunspor Başkanı Nahid R.

Yamak, “Geçmiş dönemlere ait oyuncu ve kulüplere olan toplam borcumuz, transfere engel olanlar ve olmayanlar olarak ayrılmaktadır. Yabancı oyuncu ve kulüplere olan toplam borcumuz 7.110.000,00 €’dur. Transfere engel olan borçların alacaklıları arasında Esat Mala, Marko Milinković, Mamadou Diarra, Ibrahima Baldé, Shapi Suleymanov, Flávio Medeiros da Silva, Francisco Leonel Silva Machado (Chiquinho), Jean Pyerre, FK Partizani, Faustin Senghor, Borja Sainz ve FIFA bulunmaktadır. Bu isimlere olan borcumuzun toplamı 3.305.000,00 €’dur.

Geçmiş dönem yerli oyunculara olan borcumuzun toplamı ise 20.805.000,00 TL’dir. Transfere engel olan yerli oyuncu ve antrenörler arasında Emre Taşdemir, Muhammed Gümüşkaya, Zeki Yavru, Okan Kocuk, Mahmut Boz, Eren Tozlu, Tolgahan Acar, Osman Paşa Zorlu, Ercan Gezgin, İlker Avcıbay, Hakan Kurt, Bora Sevim ve İsmail Güney bulunmaktadır. Bu isimlere olan borcumuzun transfere engel olan kısmı 8.090.000,00 TL’dir.

Belirtilen tutarlar anapara tutarları olup, işlemiş faiz, avukatlık ücretleri ve yargılama giderleri bu tutarlar içerisinde yer almamaktadır.

Yönetim kurulu olarak borçların yapılandırılması için uzun süredir alacaklılarla müzakereler yürütüyoruz” dedi.