Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’dan acil durum çağrısı!

Giresunspor yönetimi, kulübün mali sorunlarını çözmek ve transfer tahtasını açabilmek için “Yüreğini Koy Kampanyası” kapsamında ikinci destek kampanyası başlatma kararı aldı. Kampanya 17 Ocak Çarşamba günü saat 20:00’da Giresunspor YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın düzenlenecek.

Giresunspor yönetimi, kulübün mali

Giresunspor’dan yapılan açıklamada; “Buradan şehrimizin tüm dinamiklerine seslenmek istiyoruz; Giresun Valiliği’ne, Giresun Belediyesi’ne, İl Genel Meclisi’ne, Ticaret ve Sanayi Odası’na, esnaf odalarımıza, Fındık Borsası’na, Siyasi Partilere ve Milletvekillerimize, tüm ilçe belediyelerimize, Kaymakamlıklarımıza, yurtiçi ve yurtdışındaki derneklerimize, Giresun Vakfı’na, Giresun Federasyonu’na, ilçe federasyonlarına, STK’larımıza, basın ve medyamıza, ulusal ve uluslararası markalarımıza, ülkemize mal olmuş İş insanlarımıza, esnaflarımıza, memurlarımıza, işçilerimize, sanatçılarımıza, sporcularımıza, dünyanın dört bir yanında yaşayan Giresunlu hemşehrilerimize ve Yeşil Beyaz renklerimizin en büyük destekçisi, olmazsa olmazımız tüm taraftarlarımıza acil çağrımızdır. Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında yaşayan Giresunluların gücünü biliyor ve birlikte hareket edersek sorunların üstesinden gelebileceğimize yürekten inanıyoruz.

Transfer tahtamızın açılabilmesi için, Giresunspor’umuzun borcunun yönetilebilir duruma getirilmesi için ve en önemlisi Giresunspor’umuzun geleceğinin kurtarılabilmesi için yüreğinde Giresunspor sevgisi olan herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Daha önce gerçekleşen canlı yayına katılan ve kulübümüze destek olan herkese teşekkürlerimizi iletiyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Bu kampanya kapsamında toplanacak tüm bağışların sadece ve sadece futbol takımımızın borçları ve transfer tahtasının açılması için kullanılacağını da bir kez daha vurgulamak isteriz. Transfer yapmamıza engel borçları ödeyerek ve yapılandırarak, kadromuza gerekli takviyeleri yapmak istiyoruz. Bugün Çotanak Arma için alacağınız sorumluluk ve vereceğiniz bu önemli destek gelecekte Giresunspor’umuzun zor günlerinde yanında olduğunuzun bir nişanesi olarak tarihimizdeki yerini alacaktır.

Gelin kulübümüz için yeni bir sayfa açalım, gelin birlikte mücadele edelim, Kulübümüzün yarınları için birlikte savaşalım. Bizler tertemiz duygularla Giresunspor’umuz için mücadele etmeye, aynı temizlikte ki mali yönetimimizle çalışmaya devam ediyoruz. Hep birlikte Giresunspor’umuz için yüreğimizi ortaya koyacak, birlikte mücadele edecek ve birlikte başaracağız” ifadelerine yer verildi.