Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da kan kaybı sürüyor

Spor Toto 1. Lig’de

Spor Toto 1. Lig’de kümede kalma savaşı veren Giresunspor, Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Abalı Denizlispor’a 3-0 kaybetti ve kötü gidişatını sürdürdü. Konuk takımı galibiyete taşıyan golleri maçın 11, 43 ve 67. dakikalarında Mehmet Akyüz kaydetti.

Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Çotanaklar yine umduğunu bulamadı. 3. Dakikada sadece Tanase ile gol pozisyonuna giren Yeşil Beyazlılar, 11. dakikada Mehmet Akyüz’ün golüyle maçta 1-0 geriye düştü. 43’te top Aykut’un eline çarpında hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mehmet topu ayrı köşeye kaleci Kayacan’ı ayrı köşeye gönderdi ve Giresunspor devreye 2-0 yenik girdi.

Çotanaklar ikinci yarıda da gol pozisyonuna girmekte bir hayli güçlük çekti. 67’te Mehmet’in golü skoru 3-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra bazı taraftarların stadı erken terk ettiği görüldü. 78’de de Kapalı Tribünü’nde bulunan Genç Çotanaklar Kumyalı da tribünü boşaltarak takımlarına tepki gösterdi.

Maçta başka gol olmayınca müsabaka bu skorla sona erdi ve Yeşil Beyazlılar kan kaybını sürdürdü.

STAT: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Orkun Aktaş, Mehmet Yıldırım

GİRESUNSPOR: Kayacan Erdoğan, Savaş Polat, Aykut Demir, Çağlar Birinci, Bahadır Erol, Renan Da Silva, Tevfik Altındağ (Dak. 63 Alperen Aydın) , Volkan Okumak (Dak. 76 Ozan Can Kökçü), Cristian Tanase (Dak. 36 Kağan Miray Bağış) , Muhammed Reis, Yasin Ozan

ABALI DENİZLİSPOR: Adam Stackhowiak, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz, Abdulkerim Bardakçı, Kerem Can Akyüz, Deniz Vural (Dak. 87 Kıbong Mbamba), Burak Altıparmak, İsmail Aissati (Dak. 82 Muhammed Himmet), Recep Niyaz, Burak Çalık, Mehmet Akyüz (Dak. 80 Muhammed Kehinde)

GOLLER: Dak. 11 ve 43 (Pen.) ve 67 Mehmet Akyüz (Abalı Denizlispor)