Giresunspor, uzun süredir kulübün önündeki en büyük engellerden biri olan FIFA kaynaklı transfer yasağında önemli bir ilerleme kaydetti. Yeşil-beyazlı yönetim, dosyaları bulunan futbolcularla yapılan görüşmeler sonucunda uzlaşma sağlayarak süreci olumlu yönde ilerletti.
Transfer Yasağında Uzlaşma Sağlandı
Edinilen bilgilere göre bazı futbolcuların alacakları nakit olarak ödenirken, bazı isimlere çek ve senet verildi. Bazı dosyalarda ise karşılıklı iyi niyet çerçevesinde ödeme taahhütleri sunuldu. Yapılan bu girişimlerin ardından FIFA, kulübün attığı adımları olumlu bularak Giresunspor’a şartlı olarak amatör transfer yapma izni verdi.
İlk Transferler Gerçekleşti
Bu gelişmenin ardından Giresunspor ilk hamlesini gerçekleştirdi ve Cengizhan Koç ile Mehmet Alaeddinoğlu’nu kadrosuna kattı. Mehmet ve Cengizhan’ın lisans işlemlerinin de Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde tamamlandığı öğrenildi.
Yeni Transferler Sahada Olabilir
Bu iki oyuncunun teknik ekibin kararına göre Bulancakspor maçında oynaması bekleniyor.

