Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın: “Taraftarımızdan Özür Diliyoruz”

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Nesine 2. Lig’in 8. haftasında Karacabey Belediyespor’a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Giresunspor Teknik Direktörü Metin

Taraftarlarını üzdükleri için özür dileyen Aydın, hataları en aza indirip, puan kayıplarını telafi etmek için daha çok çalışacaklarını vurguladı.

“Taraftarımızdan ve Camiamızdan Özür Diliyoruz”

Maç sonu yaptığı değerlendirmede Metin Aydın, “Bu maç ile birlikte üzdüğümüz taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz. Bu sonuç bizi de fazlasıyla üzdü,” dedi. Özellikle bireysel hataların mağlubiyete yol açtığını belirten Aydın, “Hatalarımızı en aza indirip önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar almak için çalışacağız” diye ekledi.

“Genç Futbolcularımıza Güvenmeye Devam Edin”

Giresunspor’un genç futbolcularına güven duyulması gerektiğini vurgulayan Metin Aydın, “Tüm camiamız ve taraftarlarımız, bu genç futbolculara güvenmeye devam etsinler. Çünkü başka seçeneğimiz yok. Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmak için çalışıyoruz ve buna devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Giresunspor’un, yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek için önümüzdeki haftalarda daha fazla mücadele sergilemesi bekleniyor.