Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak: “Tehdit Edildim”

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid Yamak şahsıyla ilgili sosyal medyada ve internet ortamında paylaşılan videoya ilişkin açıklamada bulundu.

Giresunspor Kulüp Başkanı Nahid

Yamak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Son günlerde şahsımı ve Giresunspor’u doğrudan hedef alacak şekilde sosyal medyada ve internet ortamında paylaşılan videoya ilişkin kamuoyuna doğru ve gerçek bilgileri aktarmak amacıyla bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum.

Söz konusu video 21 Ağustos 2022 tarihinde Giresunspor’da başkanlık veya yöneticilik görevimin olmadığı dönemde arkadaşlarımla birlikte olduğum bir ortamda rızam dışında kaydedilmiştir.

“VİDEO ÜZERİNDEN TEHDİT EDİLDİM”

Giresunspor başkanlığı görevine geldikten sonra ve özellikle Giresunspor ile ilgili geçmiş dönemlere yönelik yürütülen soruşturmaların dava aşamasına geldiği aşamada ve söz konusu video henüz yerel ve ulusal düzeyde yayılmadan çeşitli yollar ile video üzerinden tehdit edildim.

Söz konusu video ilk defa Giresunspor için düzenlenen destek gecesinde yayınlanmıştır. Bu zaman özellikle seçilmiştir. Amaç, kamuoyunda Giresunspor için toplanan yardımların benim ve arkadaşlarım tarafından eğlencelerde harcandığı izlenimi uyandırmak ve Giresunspor’a yapılacak yardımları engellemektir. Geçmiş dönemlere yönelik yürütülen soruşturmalar ve açılan davaların takipçisi olmam nedeni ile bu sürecin tarafı olanlar övünmediğim ancak özelimi içeren görüntülerle beni itibarsızlaştırma ve yıldırmaya çalışmaktadırlar.

“HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIM”

Kamuoyunca şunun çok iyi bilinmesini istiyorum. Giresunspor başkanlığı ile var olmadım. Giresunspor sayesinde bir menfaat elde etmedim. Giresunspor için hep bedel ödedim ve ödemeye de devam edeceğim. Ancak, Giresunspor ile var olanlardan, Giresunspor üzerinden reklam yapanlardan, Giresunspor’dan haksız şekilde menfaat elde edenlerden hem Giresunspor başkanı hem Giresunspor taraftarı hem de yaşatılanlardan şahsen zarar gören olarak hukuk önünde hesap soracağım.

Yayılan videoyu, haber değeri olmaksızın yayanlardan, video üzerinden şahsıma ve sevdiklerime hakaret edenlerden, videoyu Giresunspor başkanlığım ile maksatlı şekilde ilişkilendiren ve bunun üzerinden beni kurban olarak gösterenler hakkında tüm hukuki haklarımı kullanacağım. Daha önce paylaşım ve yorum yapanlar yorum ve paylaşımlarını da silmesinler.

Süreç içerisinde bana ve Giresunspor’a sosyal medyadaki mesaj ve paylaşımları ile telefonla arayarak destek veren arkadaşlarıma, sevenlerime ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederim.

İnandığım şekilde Giresunspor’u bu duruma sokanlardan hesabı sormadan, Giresunspor’u hak ettiği aydınlık zemine çıkarmadan vazgeçmeyeceğimin bilinmesini isterim” ifadelerine yer verdi.