Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Sağlık Alanında Yatırımlar Artıyor

Giresun’da sağlık alanındaki yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Giresun Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ali Temür, yaptığı açıklamada son gelişmeleri duyurdu.

Giresun'da sağlık alanındaki yatırımlar

İşte sağlık sektöründeki yeni adımlar:

Girişimsel Radyoloji Anjiografisi Lisansı Alındı: Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi, Girişimsel Radyoloji Anjiografisi alanında lisansını aldı. Artık hastanede; kanserli hücrelerin doğrudan yok edilmesine yönelik radyolojik uygulamalar, varis tedavileri, diyaliz fistül tıkanıklıklarının açılması gibi üst düzey tedaviler gerçekleştirilecek. Hastalar, il dışına gitmeden bu özel hizmetlerden faydalanabilecek.

İlhan Özdemir Hastanesi A2 Sınıfına Yükseltildi: Giresun İlhan Özdemir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı onayıyla A2 sınıfına yükseltildi. Bu sayede hastanede dahiliye, genel cerrahi, kadın hastalıkları ile doğum ve çocuk hastalıkları poliklinikleri olmak üzere 4 ana branşın her birinden en az 6 uzman doktorun bulunduğu, komplike hastaların tedavi edilebildiği bir hastane haline geldi. Acil servis ve yoğun bakım ünitesiyle üçüncü seviye hizmet sunacak.

Görele Devlet Hastanesi’ne 40 Yataklı Ek Bina: Görele Op. Dr. Ergun Özdemir Devlet Hastanesi, mevcut kapasitesine ek olarak 40 yatak kapasiteli yeni bir bina kazanacak. Bu yeni ek bina ile Görele Devlet Hastanesi büyük bir hastane konumuna gelecek, halka daha geniş kapsamlı hizmet verebilecek.

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve projelerde emeği geçen herkese teşekkür ederek, Giresun halkının sağlık hizmetlerine daha etkin bir şekilde erişebileceğini belirtti.