Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da O Proje Hedefine Ulaştı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun üç yıl önce şehre kazandırdığı ve şehir girişi düzenleme amacı taşıyan Bulancak Durağı Şehir Girişi Projesi, beklenen hedefine ulaştı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Altyapı, üstyapı, yol genişletme, dekoratif aydınlatma, özgün mimari, yeni saat yapımı ve peyzaj çalışmalarını içeren bu mega proje, şehir girişine modern bir görünüm kazandırdığı gibi, trafik akışını da önemli ölçüde rahatlattı.

Proje kapsamında şehir içinden sahil yoluna akan trafik akışı hızlanırken, yolun genişlemesiyle birlikte aynı anda 55 aracın sahil yoluna çıkışı sağlandı. Kamulaştırma sonucu yıkılan çirkin görüntüye sahip evlerin alanı da projeye dahil edilerek, bölgeye estetik bir dokunuş yapıldı.

Projenin tamamlanması ve şehir girişinin modernleşmesiyle ilgili olarak Giresunlu vatandaşlar, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkürlerini ileterek, şehre yapılan bu önemli katkıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Araç sürücüleri de, şehre giriş ve çıkışlarda yaşanan büyük rahatlamaya vurgu yaparak, artan şerit sayısının kendilerini olumlu yönde etkilediğini belirttiler.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, projenin Giresun’a büyük değer kattığını ifade ederek, “Şehir girişimiz modernleşti, trafik akışı rahatladı. Bu mega projelerimiz ikinci dönemimizde de devam edecek. Söz verdik, yaptık; yeni projelerimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Giresun’unuza değer katmaya devam edeceğiz” dedi.