Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da mazot ve gübre desteği askıya çıktı

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “2023 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Desteği” ödemelerine ilişkin hazırlanan ve hak ediş icmallerine başvuru yapan üreticilere yönelik bir duyuruda bulundu.

Giresun İl Tarım ve

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “2023 Üretim Yılı Mazot ve Gübre Bazlı Gelir Desteği ödemelerine ilişkin olarak hazırlanan üretici hak ediş icmalleri başvuru yapılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri, köy ve mahalle muhtarlıkları ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü web sayfası (giresun.tarimorman.gov.tr) ‘duyurular bölümünde’ askıya çıkarılmıştır. İcmaller 5 gün süreyle askıda kalacaktır” denildi.

Üreticilerin kendilerine ait bilgileri kontrol etmeleri, arazi miktarı ve destekleme tutarları ile ilgili bir eksiklik veya yanlışlık tespit etmeleri halinde başvuru yaptıkları İlçe Müdürlüğü nezdinde, askı süresi içerisinde, itiraz ve düzeltme talebinde bulunmaları gerekmekte.

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü itiraz ve düzeltmelerle ilgili olarak; “Askı süresinin bitiminden sonra yapılacak itiraz ve düzeltme taleplerinin ilgili mevzuat uyarınca geçerli olmayacağı ve değerlendirmeye alınmayacağı hususları; Değerli üreticilerimize önemle duyurulur” açıklamasında bulundu.