Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GİRESUN’A REİS SÖZÜ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Eski statlar Millet Bahçesi” olacak açıklamasının ardından Giresun Milletvekili adayları harekete geçtiler. Cemal Öztürk’ün öncülüğünü yaptığı AK Partili adaylar konuyu iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiler.

AK Parti Milletvekili ve milletvekili 1. sıra adayı Cemal Öztürk, “Cumhurbaşkanımız yeni stadın hizmete girmesinin ardından Atatürk Stadının da millet Bahçesi olarak kullanılacağı sözünü verdi” dedi. Öztürk, Atatürk Stadının TOKİ ye devri sürecinin iptal edileceğini de kaydetti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da partisinin seçim beyannamesinin içerisinde yer alan “Atatürk Hava limanının yanı sıra aralarında Samsun, Ordu, Trabzon gibi illerinde bulunduğu eski statların yerleri millet bahçesi olarak kullanılacak” ifadelerinde Giresun Atatürk Stadyumunun isminin yer almaması üzerine AK Partili Milletvekilleri harekete geçtiler.

CEMAL ÖZTÜRK KONUYU CUMHURBAŞKANINA GÖTÜRDÜ

Ankara’da aday tanıtım toplantısının ardından milletvekilleri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Giresun Atatürk stadı ile konu götürüldü. Cemal Öztürk beraberinde Sabri Öztürk, Kadir Aydın ve Serdar Demirkan la birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a stat konusunu ilettiler.

YENİ STAT BİTSİN MİLLET BAHÇESİ YAPALIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptıkları görüşmede geçen konuşmayı anlatan Milletvekili Cemal Öztürk, “Kendisine Giresun Atatürk stadyumunun da millet bahçesi olmasını arzu ettiğimizi söyledik. Bize yeni stadın bitip bitmediğini sordu. İnşaatın devam ettiğini söyledim. Bunun üzerine inşaat bittiğinde mevcut stadı da millet bahçesi yapalım dedi ve bunun sözünü verdi” dedi.

TOKİ KONUSUNU ÇÖZERİZ

Cemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a stat yerinin daha önce TOKİ’ye verildiğini anlattık bize TOKİ konusunun sorun olmadığını ifade etti diye konuştu. Öztürk, TOKİ ile daha önce yapılan antlaşmanın iptal edileceğini de kaydetti.