Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun yeni bir parka daha kavuştu

Yeni parkları, yeşil alanları ve çocuk oyun alanlarını artırarak şehrin daha modern ve yeşil bir yapıya kavuşmasını sağlayan Giresun Belediyesi, Gedikkaya Mahallesi’nde başlattığı bir parkı daha tamamlayarak vatandaşların ve çocukların kullanımına sundu

Yeni parkları, yeşil alanları

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla birlikte vatandaşların huzur ve güven içerisinde dinlenebileceği, çocuklarıyla keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanlara yönelik çalışmalarına devam eden park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gedikkaya Mahallesi Şehit Onbaşı Muammer Dur Sokak’ta yürüttüğü park çalışmasında son olarak oyun gruplarını da yerleştirdi ve çalışmalar tamamladı.

Belediye ekipleri gelen talepler doğrultusunda tespit edilen yerlere park projelendirmesi yaparken, hizmete giren parklar vatandaşlar tarafından ilgi ve takdirle karşılanıyor. Parkların rutin kontrolleri ve bakımları da yine belediye ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

“ÇOCUKLARIMIZ PARKLARIMIZDA DOYASIYA EĞLENİYOR”

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ise çocuk oyun parklarına büyük önem verdiklerini vurgulayarak: “Vatandaşlarımıza nezih ve huzurlu bir alanlar inşa ediyoruz. Şehrimizin yeşil alan miktarına her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Çocuklarımız parklarda doya doya oynasın diye şehrimizde mevcut olan parklarımızı onarıyoruz, park olmayan mahallelerimizde ise yeni parkları kazandırıyoruz. Çocuklarımızın parklarımızda doyasıya eğlenmesi; aileleri ve arkadaşları ile birlikte zaman geçirmeleri için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.