Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun “Türkiye yüzyılı şehirleri” arasında yerini alacak

Başkan Civelekoğlu, “Aytekin Şenlikoğlu başkanlığındaki AK Parti belediyeciliği son beş yılda Giresun’umuza kamuoyunda büyük takdir gören çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bu hizmetler ve yatırımlar 31 Mart Seçimlerinden sonra da katlanarak devam edecek, halkımızın destekleriyle Giresun’umuz ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ arasındaki yerini alacaktır.”

Başkan Civelekoğlu, “Aytekin Şenlikoğlu

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ve ekibinin şehre kattığı değerlerin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Civelekoğlu, “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla Giresun’un son beş yılda büyük bir değişim ve gelişim yaşadığını belirterek, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun liderliğindeki ekip tarafından şehre yaklaşık 2,5 milyar TL değerinde yatırım yapıldığını ve bu yatırımların hız kesmeden de sürdüğünü vurguladı.

31 Mart Seçimlerinden sonra da bu hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydeden Başkan Civelekoğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ekibiyle birlikte şehrimize yaklaşık 2,5 milyar TL’lik yatırım kazandırmıştır. Bu yatırımlar şehrimize artı değer katmıştır. Sayın Başkanımız yola ‘Vizyon 2028’ hedefiyle çıkmıştır ve gelinen süreçte vadedilen projelerimizin yüzde 75’i gerçekleştirilmiştir. Geriye kalan yüzde 25’lik kısmı yapım aşamasındadır ve yeni projelerimiz üzerinde de yoğun bir şekilde çalışılmaktadır. Ak Parti’nin gönül belediyeciliğinin hizmet ve yatırım odaklı farkı son 5 yılda bütün vatandaşlarımız tarafından net bir şekilde hissedilmiş, kamuoyunda büyük takdir görmüştür. Giresun’umuza çağ atlatan bu hizmetler, şehrimizi ‘Vizyon 2028’ hedefine emin adımlarla taşımaktadır. Giresun’umuzun halka hizmet odaklı gelişiminin istikrarlı bir şekilde devam etmesi için 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çok önemlidir. “Türkiye Yüzyılı Şehirler” misyonumuz ile çıktığımız bu seçimlerde Giresun’umuzun da halkımızın destekleriyle Türkiye Yüzyılı Şehirleri arasında yerini alacağından en ufak kuşkumuz yoktur” ifadelerini kullandı.