Gezmiş, “Giresun’un gelişmesi ve kalkınması için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olmaya devam edeceğim. Emeklilerimizin ve pazar esnafımızın da her zaman yanındayız. Ekonomik sorunları TBMM’ye taşımayı sürdüreceğim” dedi.
Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, 2026 yılının ilk haftasında başlattığı ziyaretlerini bu kez de; Giresun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Giresun Sigorta Acenteleri Derneği, Giresun Kuyumcular Derneği ve Cumartesi Pazarı ile sürdürdü.
Gezmiş, Giresun Belediyesi’nin organizasyonunda 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi, Kerasusspor–Uşak Basketbol karşılaşmasını izledi. Partisinin Espiye İlçe Danışma Toplantısı’nın ardından ise Birleşik Emekçiler Derneği’nin Atatürk Meydanında başlattığı oturma eylemine destek verdi.
Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ziyaretleriyle ilgili, “Giresun’umuzun ekonomik, sosyal, kültürel, turizm, çevre ve ulaşım başta olmak üzere tüm sorunlarını TBMM’de dile getirmeye; bu konularla ilgili soru önergeleri vermeye, basın toplantıları düzenleyerek çözüm talep etmeye devam edeceğim. Giresun’un kalkınması adına sivil toplum kuruluşlarıyla temaslarımı aralıksız sürdürüp, toplumun her kesimiyle istişare içinde olarak birlik ve beraberlik içinde sorunlara çözüm arayacağız” değerlendirmesinde bulundu.
Bilindiği üzere Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, 2026 yılının ilk haftasında da Giresun Gazeteciler Derneği, Tüm Emekliler Sendikası, Giresun Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Giresun Kadın Dayanışma Derneği, Yılbaşı Pazarı, Giresun Belediyesi, Giresun Merkez Mahalle Muhtarlığı, Giresun Hayvanları Koruma Derneği, Karadeniz Kadın Kooperatifi, Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği ve Gezgin Fotoğrafçılar Derneği’ni ziyaret etmişti.

