Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi 2026 Bütçesi Onaylandı: 2.65 Milyar TL

Giresun Belediyesi’nin 2026 mali yılı bütçesi, Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla 2 milyar 650 milyon TL olarak kabul edildi. Başkan Fuat Köse, bütçenin şehre yatırım ve hizmet olarak döneceğini belirtti.

Giresun Belediyesi'nin 2026 mali yılı bütçesi, Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla

Giresun Belediyesi’nin 2026 mali yılı bütçesi, Belediye Meclisi’nin kasım ayı üçüncü toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi. Belediye Başkanı Fuat Köse başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Giresun’un gelecek yılki mali planlaması netleşti. Onaylanan bütçe, 2 milyar 650 milyon TL olarak belirlendi.

BAŞKAN KÖSE’DEN GİRESUN BÜTÇESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kabul edilen 2026 bütçesi hakkında yaptığı açıklamada, “Bu bütçe şehrimize yatırım ve hizmet olarak dönecek” ifadelerini kullandı. Başkan Köse, Giresun’un gelişimine katkı sağlayacak projelerin bu mali planlama ile hayata geçirileceğini vurguladı.