Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kent genelinde devam eden altyapı çalışmalarını yakından takip etti. Başkan Köse, özellikle Teyyaredüzü Mahallesi Güven Sokak’ta yürütülen yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yenileme projeleri ile Güre Mahallesi Turgay Kara Sokak’taki drenaj çalışmalarını sahada inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Bu çalışmalar, Giresun’un altyapı sorunlarına kalıcı çözümler üretme hedefiyle aralıksız sürdürülüyor.
GİRESUN ALTYAPISINDA KAPSAMLI YENİLEME
Belediye ekipleri, Giresun’un geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek amacıyla yoğun bir mesai harcıyor. Kent genelinde altyapı güçlendirme, mevcut yağmur suyu hatlarının yenilenmesi ve drenaj sistemlerinin iyileştirilmesi gibi kritik projeler planlı bir şekilde ilerliyor. Bu yenileme çalışmaları, özellikle yoğun yağışlarda yaşanan su baskınları ve kanalizasyon problemlerini minimize etmeyi amaçlıyor.
BAŞKAN KÖSE’DEN ALTYAPI VURGUSU
Başkan Fuat Köse, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Altyapısı güçlü, sorunları kalıcı şekilde çözülmüş bir Giresun için ekiplerimiz sahada, biz de her zaman yanlarındayız. Kentimizin geleceğini güvenli, sağlam temeller üzerine inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, belediyenin altyapı yatırımlarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

