Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezmiş’in Yeni Görevi Belli Oldu: Üç Ülkeden Sorumlu Olacak

YENİ Parti PM Üyesi ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, partisinin Almanya, Fransa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki çalışmalarında koordinatör olarak görevlendirildi.

YENİ Parti PM Üyesi ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş,

YENİ Parti Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e partisinde yeni görev verildi. Gezmiş, Almanya, Fransa ve KKTC’den sorumlu Yurt Dışı Koordinatörleri arasında yer aldı.

YENİ Parti Parti Meclisi Üyesi ve Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, partisinin yurt dışı örgütlenme çalışmalarında yeni bir görev üstlendi.

Gezmiş, Almanya, Fransa ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) sorumlu Yurt Dışı Koordinatörlerinden biri olarak görevlendirildi.

ALMANYA, FRANSA VE KKTC’DEN SORUMLU OLACAK

Yeni görevlendirme kapsamında Gezmiş’in, partisinin Almanya, Fransa ve KKTC’deki örgütleriyle yürütülecek çalışmalarda koordinasyon görevi üstleneceği belirtildi.

Gezmiş, görev kapsamında Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul ve Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan ile birlikte çalışacak.

GEZMİŞ’TEN İLK AÇIKLAMA

Görevlendirmenin ardından açıklama yapan Elvan Işık Gezmiş, diğer milletvekilleriyle birlikte görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gezmiş, YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurhayat Altaca Kayışoğlu’na teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nurhayat Altaca Kayışoğlu’na bize verdikleri bu onur verici görevden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu görevlendirme doğrultusunda yurt dışındaki örgütlerimizle birlikte omuz omuza çalışarak dayanışmamızı güçlendirecek, vatandaşlarımızın beklentilerini ve sorunlarını çalışmalarımızın merkezinde tutacağız.”

Gezmiş, açıklamasında partisinin yurt dışındaki örgütlenme çalışmalarına katkı sunacaklarını belirterek, “İktidara yürüyen YENİ Parti’mizin umudunu ve birlikte başarma iradesini sınırların ötesine taşıyacağız” ifadelerini kullandı.