Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gezmiş: “Giresun’un Sorunlarını Meclise Taşıyor”

Giresun’u temsil eden CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun’da dört gün süren ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, Giresun’un sorunlarını Gazi Meclis’in kutsal kürsüsünden dile getirmeye devam edeceğini belirtti.

Giresun'u temsil eden CHP

Gezmiş, “Giresun’un derdi derdimdir, umudu umudumdur, üzüntüsü üzüntüm, sevinci sevincimdir. Gazi Meclis’in kutsal kürsüsünde her zaman güzel Giresun’umun sesi olacağım. Giresun/Ankara arasında köprü görevimi en iyi şekilde sürdüreceğim” dedi.

Milletvekili Gezmiş, Giresun’daki temaslarını sürdürerek vatandaşlar, esnaf ve parti örgütleriyle buluştu. Ekonomik sorunlardan işsizliğe, alt yapı eksikliklerinden çevre sorunlarına kadar Giresun’un karşılaştığı zorlukları Gazi Meclis’e taşıdığını ifade etti. Gezmiş, “Her fırsatta Giresun’a gelip, halkımızla, esnafımızla buluşuyorum. Tüm bu sorunları Meclis kürsüsünden dile getiriyor, çözümlerimi de sunuyorum. Umut ediyorum dikkate alırlar ve güzel şehrimizin sorunları çözülür, hemşehrilerimiz yüzü güler. Giresunlunun derdi derdim, sevinci sevincimdir. Ben Gazi Meclis’in kutsal kürsüsünden her fırsatta sesimizi duyurmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Milletvekili Gezmiş’in Giresun ziyareti, Valilik Öğretmenler Günü kutlaması, okul ziyaretleri, parti ilçe örgütleri ve halk buluşmalarıyla renkli ve yoğun geçti. Gezmiş, Giresun’un gelişip kalkınması için her türlü çabayı göstermeye devam edeceğini vurguladı.