Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gesob’dan, “AVM’ye hayır” kampanyası

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Atatürk Stadının yanı sıra Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu’nun da bulunduğu alanın yıkılarak yerine TOKİ ile yapılan anlaşma gereğince AVM ve rezidansların yapılacağı projenin hazır duruma geldiğinin belirtilmesine Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden sert tepki geldi.

GESOB Başkanı Ali Kara, Toki ile yapılan anlaşma gereği Aksu’daki Seka arazisi üzerine toplu konutların yanı sıra stadyum, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yapılması karşılığında şehrin en merkezi yerinde ki Atatürk Stadı ile kapalı spor salonu ve yüzme havuzunun bulunduğu arazinin verilmesinin büyük yanlışlık doğuracağını söyledi.

AVM YERİNE KENT MEYDANI YAPILSIN

GESOB Başkanı Ali Kara, mevcut stadın yerine AVM yapılacağı duyumlarını aldıklarını belirterek Eğer bu durum gerçekleşirse Giresun’da tsunami etkisi yaratır, esnaf tamamen biter. Siyasi iktidarın Giresun temsilcilerini buradan uyarıyorum, böyle bir düşünceyi akıllarından silsinler” dedi.

Kara, Ordu’da stadın yıkılacağını ve başka yeri yapılacağını şimdiki stadın olduğu alanın ise kent merkezine dönüştürüleceğini öğrendiklerini belirterek ”Giresunluları AVM’lere hayır demeye çağırıyoruz, Giresun’un AVM’lere ihtiyacı yok, yakında AVM’lere hayır kampanyası başlatacağız” dedi.