Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi’nde bayrak değişimi

Giresun İl Başkanlığında Murat Kılıçaslan’dan boşalan koltuğa Haydar Öney atandı.

Giresun İl Başkanlığında Murat

Gelecek Partisi Giresun Kurucu İl Başkanı Murat Kılıçaslan’ın Parti Genel Merkezine atanmasının ardından, İl Başkanlığında boşalan koltuğa, İl Yönetim Kurulunda görev yapan Haydar Öney atandı.

İl Başkanlığında yapılan toplantıda yeni görevi sebebiyle Haydar Öney’i İl Teşkilat Yönetimi ve Üyeleri tebrik ettiler. İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinin onurunu yaşadığını belirten Öney, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun oluru ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Sayın Murat Kılıçaslan’ın takdiri ile görevimize başladık. Kurucu İl Başkanımız Murat Kılıçaslan’ın 2021 yılından bu yana yaptığı çalışmaları bundan sonrada aynı titizlikle sürdürüp Giresun’da Gelecek var! sloganımızla insanlarımızın yanında olmaya ve bu şehrin gelişmesi adına, temiz, düzgün ve seviyeli siyaset yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Kılıçaslan ise yaptığı açıklamada, “Yeni İl Başkanımız Haydar Öney’e ve yeni ekibine başarılar diliyorum. Teşkilatımıza ve Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.