Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEAH Başhekimi Kulaklı, Gazetecilerle Buluştu

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GEAH) Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Giresun Eğitim ve Araştırma

Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve birçok basın mensubunun katılımıyla gerçekleşen programda, Başhekimi Doç. Dr. Kulaklı hem basın mensuplarının gününü kutladı hem de hastane ve hizmetleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Programa Başhekim Yardımcısı Dr. Ayşe Elif Bayır, hastane yöneticileri ve uzman doktorlar da katılım sağladı. Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, yaptığı konuşmada hastanenin genel konumu hakkında bilgi vererek, “Hastanemiz 03 Eylül 2021 tarihinde 350 yataklı olarak hizmete açılmış olup; 02 Kasım 2023 tarihinden itibaren 450 yataklı A1 rolünde hizmet vermektedir” dedi.

Kulaklı, ayrıca hastanede sunulan spesifik poliklinik hizmetleri, 2023 ve 2022 yılındaki önemli çalışmaları, planlanan projeleri ve işlem sayıları hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Başhekim, program sırasında doktorlar ve hastane personeli tarafından gerçekleştirilen başarılı tedavilere övgüyle söz etti.

Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ise Doç. Dr. Kulaklı’ya program nedeniyle teşekkür ederek, başarılar diledi.