Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GALATASARAY İLKOKULU KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN? Galatasaray İlkokulu kura sonuçları isim listesi!

Kura sonuçları için geri sayım başladı. Galatasaray İlkokulu kura yoluyla en fazla 50 öğrenci alacak. Başvurular 21 Haziran 7 Temmuz arasında alındı. Gözler kura sonuçlarına ve Galatasaray İlkokuluna alınacak elli…

Kura sonuçları için geri sayım başladı. Galatasaray İlkokulu kura yoluyla

Kura sonuçları için geri sayım başladı. Galatasaray İlkokulu kura yoluyla en fazla 50 öğrenci alacak. Başvurular 21 Haziran 7 Temmuz arasında alındı. Gözler kura sonuçlarına ve Galatasaray İlkokuluna alınacak elli öğrencinin isim listesine çevrildi. Peki ama Galatasaray İlkokulu kurası ne zaman? Galatasaray İlkokulu kura çekimi ne zaman?

Galatasaray İlkokulu birinci sınıf için kura çekilişi, 09 Temmuz 2025 Çarşamba günü saat 11.00’de, Noter, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temsilcisi, Galatasaray Lisesi ve Galatasaray İlkokulu yetkilileri huzurunda piyango yöntemiyle gerçekleşecek.

Çekiliş sonucunda 50 aday öğrenci yedek liste olmadan belirlenecek. Galatasaray İlkokulu kura çekiliş sonuçları aday öğrenci isim listesi aynı gün www.gsl.gsu.edu.tr ve www.gsi.gsu.edu.tr adresindeki web sitelerinde yayımlanacak.

Kurayla belirlenen aday öğrencilerin velileri (anne, baba veya yasal vasi) 10-11-12 Temmuz 2025 tarihlerinde Galatasaray İlkokulu’na kayıt yaptıracaklarını beyan edeceklerdir.

Kayıt beyan süresi bitiminde belirlenen 50 kişilik kontenjanın dolmaması halinde, başvuru listesindeki adaylar arasında 14 Temmuz 2025 Pazartesi günü saat 11.00’de yeniden aynı yerde ve aynı yöntemle kura çekilişi yapılır.

İkinci kuranın ardından tespit edilen aday öğrenci ya da öğrencilerin kayıt beyanı 16 Temmuz 2025 Çarşamba günü yapılır.

Kura çekilişlerinin, yedek aday belirlenmeden yapılması nedeniyle; ikinci kuradan sonra kazanan adayın/adayların kayıt beyanı yapmaması durumunda ise 50 kişilik kontenjan dolana kadar kura çekilişleri birer gün arayla tekrarlanır.

Kura ile seçilen öğrencilerin kesin kayıt işlem ve tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı Mevzuatına göre Galatasaray İlkokulu Müdürlüğünce www.gsi.gsu.edu.tr web adresinden duyurulacaktır.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında herhangi bir ilkokulun 1.sınıfına kayıt yaptırmış ve devam etmiş olduğu tespit edilen aday öğrenciler kurada kazansalar ve kayıt beyanında bulunsalar bile kesin kayıtları yapılmaz.