Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuat Köse, “Değişimi Sevgiyle İnşa Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Giresun’daki halk buluşmasında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel

Giresun’da yapılan anketlerde önde olduklarını söyleyen Özel; “Fuat Köse ile Giresun’da yepyeni bir hikâye yazacağız” dedi.

İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in konuşmasının ardından sahneye gelen Fuat Köse; “Harikasın Giresun, bu kalabalık heyecanın ve değişimin kalabalığı. Yola çıktığımdan bu yana ben Giresun’un çocuğuyum dedim. Sanayiden geldim dedim, bunun ardından sanayiye gittiler.  Ben Söken’liyim dedim Söken’e gittiler. Kumyalı’lıyım dedim Kumyalı’ya gittiler. Sokakbaşı’na gittim peşimden geldiler. Ancak Sokakbaşı’nda Cin Ahmet’i tanımıyorlar. Denizle şehri buluşturduk dediler yüzme bilmiyorlar. Ben Giresun İttifakının adayıyım ben sokağın adayıyım. Her şeyimizi taklit ediyorlar, yalnız bir şeyi taklit edemiyorlar, sevgiyi taklit edemiyorlar. Sevmek yürek işidir. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkese hizmet edeceğiz. Eski Giresun’u özlüyorum. Arkamızdaki halk gücünü görünce gittiğimiz yerlere hizmet etmeye başladılar. Daha göreve gelmeden bu hizmetleri onlara yaptırdım, siz bide beni göreve gelince görün. Sayın Özgür Özel adaylığım kesinleşince bana telefon açtı bana Giresun’u kazanacağına söz veriyor musun dedi. Genel Başkanım Giresun’u kazanıyoruz dedim” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Fuat Köse’nin konuşmasının ardından sahneye gelen Genel Başkan Özgür Özel; “42. ve 47. Alayın torunları, başka bir şehirde şehitliği olan tek şehrin Cumhuriyet sevdalıları, ikinci memleketim Giresun’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yoğun kalabalıktan anladığım Giresun değişime hazır. Giresun’umuzun problemleri bir türlü çözüme kavuşmuyor. Giresun’a verilip tutulmayan sözler var bunlardan bir tanesi Güney Çevre Yolu Projesi. 2012’de söz verdiler her seçim gelip bir söz daha veriyorlar. Hiçbir şey yapmıyorlar. 7 ulaştırma bakanı değişmiş hepsi bunu söz vermiş yapmamış. Limana köprülü kavşak yapacağız dediler. 280 milyon maliyet var, ayrılan ödenek 10 milyon. Giresun’la ilgili vaatler tamamen kandırmaca. Emeklilerimiz 10 bin TL maaşa mahkûm bırakıldı. Buradan Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum; gel Pazartesi günü meclisi açalım emeklilerimizin hakkını verelim. Sandıkta iktidara tepkinizi koyun. Emekliler hakkını söke söke alıncaya kadar meydanlarda haykıracağım. Bir tarafta söylemlerle kandıran iktidar var, bir tarafta Giresun’a hizmet etmek için heyecanlı Fuat Köse var. Fuat Köse kazanacak, Giresun kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

Konuşması sırasında Giresun önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Aksu ve Fuat Köse’nin birlikte elini kaldırıp alkış alan Genel Başkan Özgür Özel, belediyecilik anlamında Kerim Aksu’nun tecrübelerinden faydalanacaklarını söyledi. Özel, Fuat Köse’nin sağ omzunda Mansur Yavaş’ın eli, sol omzunda Ekrem İmamoğlu’nun eli ve arkasında da Genel Başkan olarak kendisinin desteğinin olacağını söyledi.