Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuat Köse; “Açık ara öndeyiz kazanıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse seçimlere kısa bir süre kala iddialı açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine Atatürk Meydanı’nda devam eden Köse; “Genel Merkezimiz ve bizim yaptırdığımız anketlerde kapanmayacak fark ile öndeyiz. Giresun’da 5 yıllık kin ve nefret dönemi sona eriyor. Yola çıkarken söylediğimiz gibi sevgi, barış ve kardeşlik dönemi başlıyor. Giresun 31 Mart’ta yepyeni bir döneme giriş yapacak. Bahane üreten değil, çözüm üreten bir belediye yönetimi ile tanışacak” dedi.

YENİ DOĞUM YAPMIŞ ANNELERİ İŞTEN ATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse kin ve nefret tohumları ekilen Giresun Belediyesi’nde personelle uğraşan değil hizmet yapan belediye döneminin başlayacağını söyledi.

Köse; “Şenlikoğlu 2019 yılında göreve gelir gelmez birçok personel arkadaşımızı işten attı. Yeni doğum yapmış anneleri işten atarak yeni doğan bebeklerin rızkıyla oynadı. Sadece bununla kalmadı yeni evlenmiş ya da evlenecek yuva kurma hazırlığında olan personel arkadaşlarımızı sebepsiz yere kapının önüne koydu. Belediyeye kin ve nefret tohumları ekti. Aradan tam 5 yıl geçti, Giresun halkı yaptıklarını unutmadı. Bizim çalışan arkadaşlarımızla hiçbir sorunumuz olamaz. Biz tüm personelimizle el ele verip Giresun’umuzun gelişimi ve kalkınması için birlik beraberlik içerisinde gece gündüz çalışacağız” dedi.