Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fotoğraf yarışmasında dereceye girenler açıklandı

01.04.2017 tarihinde başlayan ve

01.04.2017 tarihinde başlayan ve 15.04.2018’de son bulan yarışmaya 296 katılımcı tarafından 995 fotoğraf gönderildi. 24 katılımcının 57 fotoğrafı şartnameye uymadığı tespit edildi. 277 katılımcının şartnameye uygun 940 adet fotoğrafı jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye alındı.

Jüri heyeti tarafından ilk tur elemesinde 1 oy alan 134 eser ikinci tura geçti. İkinci turda 2 oy alan 85 eser üçüncü tura geçti. Üçüncü turda 3 oy alan 50 eser dördüncü tur olan final bölümüne geçmeye hak kazandı. Final bölümünde ise 8 eser derece ve özel ödül alırken, diğer 42 eser ise sergilemeye değer görüldü.

Yarışma sonuçları 23 Nisan 2018 Pazartesi günü belediye web sitesi www.giresun.bel.tr ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu web sitesi www.tfsf.org.tr adreslerinden resmi olarak yayınlandı.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yarışmanın düzenlenmesinde önemli katkısı olan Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) ile Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği’ne (GİFOD) teşekkür ederek şunları söyledi; “Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onaylı yarışmamız sonuçlandı. Bu yıl ilkini yapmış olduğumuz bu anlamlı yarışmaya birbirinden güzel fotoğraflarla katkı sağlayan tüm amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yarışmanın düzenlenmesi, yürütülmesi, sonuçlandırılması ve diğer tüm aşamalarında emeği geçen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum. Jüri üyesi arkadaşlarımız tarafından titiz bir değerlendirme sonucu 50 fotoğraf derece almıştır. Derece alamayan diğer fotoğraflar içinde de tabi ki daha farklı ve güzel fotoğraflar vardır. Yarışmaya gösterilen ilgi ve alaka bizleri şehrimiz adına mutlu etmiştir. Bundan sonraki yıllarda da bu yarışmanın devamını yapmayı planlıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.”

Yarışmada derece alan fotoğrafların sergilenmesi 18 Mayıs 2018, ödül töreni ise 19 Mayıs 2018 tarihlerinde Atatürk Meydanı’nda yapılması planlanıyor.