Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fındıkta son sözü Erdoğan söyleyecek

AK Parti’nin Genişletilmiş İl

AK Parti’nin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere bugün Giresun’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle fındık üreticisine yönelik vereceği mesajlar 2017 fındık piyasasının belirlenmesini sağlayacak.

Giresun ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, “8 milyon fındık üreticisi cumhurbaşkanımızı ve AK Parti’yi her seçimde destekledi, Cumhurbaşkanımız bu desteği mutlaka görüp üreticiyi sevindirecektir” dedi. Karan, TMO’nun fındık piyasasında olmasını ve Giresun fındığının en az 12 lira olmasını istediklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin Genişletilmiş İl danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere bugün Giresun’a gelecek olması fındık üreticilerini heyecanlandırdı. Halen satacağı ürünün fiyatının ne olacağını bilmeden bahçede fındık toplayan üreticiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Giresun ziyareti sırasında fındıkla ilgili önemli mesajlar vermesini bekleyen üreticiler” reisimize güveniyoruz” dediler.

DANIŞMA MECLİSİ SAAT 16.00’DA TOPLANACAK

AK Parti’nin Giresun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı bugün saat 16.00’da Cumhuriyet Parkı’ndaki Ayvasıl Liman Restaurant’ta gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantıya Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılacağı öğrenildi. Toplantıya AK Partili mevcut milletvekilleri ile eski milletvekilleri, partinin belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve tüm teşkilatların sorumluları katılacaklar.

“KARAN GİRESUN FINDIĞI 12 LİRA OLMALI”

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Giresun’a yapacağı gezinin fındık üreticileri adına çok önemli olduğunu belirtti. Karan, “Fındık 8 milyon aileyi ilgilendiriyor. Özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi hem AK parti ye hem de Cumhurbaşkanımıza her zaman en büyük desteği verdi, bu desteğin karşılıksız kalmayacağını biliyoruz” dedi.

Karan, TMO’nun mutlaka devreye sokulmasını, Giresun kaliteli fındığa da 12 lira fiyat verilmesini istediklerini ifade etti.