Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fındık fiyatını taçlandıracağız

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, fındık ürününü rekolte bakımından iyi bir sezonun beklediğini kaydederek, “Ürünün bereketini, üreticinin alın teri ve emeğinin hakkını vereceğine inandığımız Bakanlığımızın fiyat ve alım politikası da taçlandıracaktır” ifadesini kullandı.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüklerini ve kendisine fındık üreticilerinin beklentilerini aktardıklarını belirtti.

Erdoğan’ın, konunun takipçisi olduğunu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye gerekli talimatları verdiğini ve Pakdemirli’nin önümüzdeki günlerde fındık bölgesi milletvekilleriyle toplantı yapacağını aktaran Aydın, şöyle devam etti:

“Fiyat konusu da dahil olmak üzere üreticiyi mağdur etmeyecek çalışmanın Tarım ve Orman Bakanlığımız eliyle yürütüleceğini müjdeleyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Biz de Bakanlıkça yürütülecek bu çalışmanın bir an evvel sonuçlandırılması konusunda Giresun ve fındık bölgesi milletvekilleri olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.”

Aydın, AK Parti’nin 17 yıllık iktidarı boyunca her daim milletin ve üreticinin yanında durduğunu, durmaya da devam edeceğini vurgulayarak, “Fındık ürünümüzü rekolte bakımından iyi bir sezon beklemektedir. Ürünün bereketini, üreticinin alın teri ve emeğinin hakkını vereceğine inandığımız Bakanlığımızın fiyat ve alım politikası da taçlandıracaktır” ifadesini kullandı.