Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“FINDIĞIN RENGİ HAYIR DİYOR”

CHP Yalova Milletvekili Muharrem

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce dün geldiği Giresun’da Atatürk Meydanında toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Giresun Belediyesinin düzenlediği etkinliğe katılan İnce, Giresun belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Kerim Aksu ile de bir süre görüştü. İnce, belediyeden çıkışta 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği ile ilgili alanda toplanan kalabalığa hitaben bir de konuşma yaptı. İnce, referandumdan evet çıkması halinde ülkenin 200 yıl geriye gideceğini belirterek, “Düne kadar hayır oyu vereceklere terörist diyorlardı, baktılar anketler kötü planları terse döndü ve kez hayır diyenlerde bizim vatandaşımız diyorlar” dedi.

İnce, FETÖ cü general, davulcu, zurnacı, öğretmen, hemşire, baklavacı var bi tek milletvekili yok öylemi” dedi. Vatandaşlara fındığın 9.5 liraya kadar düştüğünü anımsatan Muharrem İnce” Size soruyorum bu anayasanın içinde fındık var mı, işçi, ev kadını, emekli var mı? Fındığın rengi hayır diyor” dedi.
İnce, vatandaşlara “Evet derseniz Cumhurbaşkanına eyalet kurma yetkisi vereceksiniz, bütçeyi yapma yetkisi vereceksiniz siz 80 milyonun parasını 1 kişiye teslim eder misiniz?” diye sordu. İnce, partili Cumhurbaşkanının tüm milletin Cumhurbaşkanı olamayacağını da kaydetti.