Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fındığık için birlikte hareket ediyorlar

CHP Giresun Milletvekili Elvan

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ve MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal mecliste bir araya gelerek örnek olacak görüntüler sergiliyor.

Gezmiş ve Konal Meclis kürsüsünden Giresun adına birlik ve beraberlik mesajı verdiler.  Geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden, fındıkla ilgili sorunları dile getirerek, fındığa en az 4 dolar taban fiyat isteyen Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’e Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’dan destek geldi.

Milletvekili Konal, “Abla” olarak hitap ettiği Gezmiş’i konuşmasının ardından tebrik ederek, birlikte poz verdi. Konal, fotoğrafın altına ise, “28. Dönem Giresun Milletvekillerimizden Elvan Işık Gezmiş Ablam’ la TBMM çalışmalarından bir hatıramız” notu düştü ve “İnşallah tüm değerlerimiz gibi, fındığımızda hak ettiği değerini bulacaktır” dedi.

CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, 13 Temmuz Perşembe günü TBMM kürsüsünden yapmış olduğu konuşmada, “Fındık en az 4 dolar olmalı üretici hakkını almalı” vurgusu yapmıştı.