Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feci kaza, 2 ölü, 1 yaralı

Tirebolu-Doğankent Karayolu’nun 6’ncı kilometresi

Tirebolu-Doğankent Karayolu’nun 6’ncı kilometresi Kısırbük mevkiinde saat 15.30 sıralarında yakıt tankeri ile çakıl yüklü tır çarpıştı.
Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise ağır yaralandı.
Edindiğimiz bilgilere göre, Tirebolu-Doğankent Karayolu’nun 6’ncı kilometresi Kısırbük mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybeden yakıt tankeri karşı yönden gelen tır ile kafa kafaya çarpıştı.
Ateş topuna dönen tankerde bulunan Gökhan Düdükçü ile tır şoförü Fikri Hancı olay yerinde hayatını kaybederken,  tanker sürücüsü Hamit Tuzcu ağır yaralı olarak Giresun Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Feci kazanın duyulmasıyla birlikte Tirebolu-Doğankent yolu trafiğe kapatılırken; olay yeri ana-baba gününe dönüştü. İlçedeki tüm güvenlik birimlerinin ve İtfaiye Ekiplerinin teyakkuz haline geçtiği kaza sonrasında tankerden etrafa yayılan akaryakıt tamamen yanarken; tırın devrilmesiyle yola saçılan çakıl taşları karayolları ekiplerinin yardımıyla temizlenerek, saat 19.00 sıralarında yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.

GİRESUN VALİSİ KARAHAN, OLAY YERİNE GELDİ

Çevrede büyük infial uyandıran kazadan bir süre sonra Giresun Valisi Hasan Karahan, olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu ve Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı ile diğer yetkililerden bilgi aldı.