Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Faber Castell Markası

Yazı araçları alanında dünyaca

Yazı araçları alanında dünyaca ünlü bir marka olarak bilinmekte olan Faber Castell markası, Almanya merkezli bir marka niteliğindedir. Adını kendinden alan Faber tarafından oldukça eski bir tarihte kurulmuş olan bu marka kırtasiye alanında birçok ürün çeşidinin üretimini uzun yıllardır kalite ile buluşturan bir marka niteliğindedir. Geçmişten bu güne ürün yelpazesini oldukça çeşitlendiren bu marka ilk üretim malzemesi olarak kurşun kalemi kullanmıştır.

Faber Castell Ürünleri

Kırtasiye alanında devleşen bir marka niteliği taşıyan Faber Castell markası zaman içerisinde çeşitlenen ürünleri ile günümüzde de bir numara olma özelliğini kaybetmemiştir. Bu ürünler alanında yer alan silgi, not defteri, oyun hamuru, yapıştırıcı, boya çeşitleri, makas ve hobi destekli sanat ürünleri gibi çeşitler yer almaktadır. Kalitenin yanında uygun fiyat aralıkları ile de satışa sunulan bu ürünlere her geçen gün bir yenisi daha eklenmektedir.

Faber Castell Tarihi

Geçmişten günümüze büyük bir hikâye ile gelmiş olan Faber Castell markası hala babadan oğla geçiş sistemi ile yönetilmekte olan bir aile şirketi niteliğindedir. Dünya üzerinde en eski kökene sahip olan yazım araçlarını üreten bu markaya ait ürünler için https://www.guvensanat.com/faber-castell sitesini ziyaret edebilirsiniz.