Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eynesil CHP’de Karadeniz güven tazeledi

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Eynesil ilçe kongresi de yapıldı. CHP’nin Giresun ilçelerindeki kongreleri, Alucra ilçe kongresi hariç tamamlandı. Eynesil İlçe Kongresinde dört yıldan buyana Eynesil ilçe başkanlığını yürüten Ahmet Latif Karadeniz yeniden başkan seçildi. CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu kongrede yaptığı konuşmada ülkede adil olmayan bir paylaşım olduğunu belirterek, “Ülke nüfusunun yüzde onu gelirin yüzde doksanını elinde bulundururken, kalan yüzde doksanlık kesime ise sadece yüzde onluk bir pay kalıyor. İnsanların yüzü gülmüyor. Herkes geleceğinden karamsar.  CHP olarak hedefimiz,  2019 yılında iktidar olmaktır. AK Parti asgari ücret dâhil bizim birçok projelerimizi örnek olarak aldı. Bu ülkenin CHP’ye ihtiyacı var. Hiç bir yılgınlığa ve ümitsizliğe kapılmadan çalışmak ve oyumuzu arttırmak zorundayız. İktidar olabilmek için halkımıza küsmeden, onların tercihlerine saygı duyarak, bundan sonra yapılacak seçimlere en iyi şekilde hazırlanmalıyız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından İlçe Seçim Kurulu tarafından konulan sandıkta Eynesil CHP’de kayıtlı 50 delegeden 33’ü oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan mevcut başkan Ahmet Latif Karadeniz yeniden başkan seçildi. Kongrede il delege adayları da belirlendi.
Karadeniz başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu, Sinan Kemal, Sezai Kaya, Erhan Cebeci, Ziya Güven, Orhan Eren, Mehmet Görnaz, Ayhan Gökal, Salim Keskin, İsmail Yüksel ve Turgay Çetinkaya.  Sandık sonucunun ardından değerlendirmede bulunan Karadeniz, tüm delegelere teşekkür ederek, bundan sonra daha çok çalışacaklarını ifade etti.

AHMET CEYLAN