Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Espiye’de yeni bir eczane hizmete girdi

Espiye Belediye Başkanı Mustafa

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde hizmete giren eczanenin açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Karadere halka hizmet verecek olan Hande Memiş’e ait eczanenin açılış törenine katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde yeni işyeri açan her vatandaşın yanında olmaya, destek vermeye devam edeceklerini ifade Belediye Başkanımız Mustafa Karadere; “Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz hem ülkemiz ekonomisine ve işsizlik sorununun çözümüne bir nebzede olsa çözüm üretilmiş olunuyor. İlçemizde bulunan Eczanelere bir yenisi ekleyen Eczacı Hande Memiş’e teşekkür ediyorum. Hande hanımın açmış olduğu eczanesi ile şifalar dağıtmasını, açılışını yaptığımız bu eczanenin ilçemize ve kendilerine hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Açılış töreninde okunan dua sonrası açılış kurdelesini Eczane Sahibi Eczacı Hande Memiş ile birlikte kesen Başkan Karadere, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Açılışa katılan tüm davetliler ikramlarda bulunulurken Başkan Karadere kurdele kesimi sorası Eczane sahibi Hande Memiş ve davetliler ile sohbet etti.

Açılışta Belediye Başkanımız Mustafa Karadere’ye Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya ve İbrahim Yanık eşlik etti.