Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzurum, “Herşey “İYİ” olacak”

Meral Akşener liderliğinde kurulan

Meral Akşener liderliğinde kurulan “İYİ” partinin kurucular kurulunda yer alan Orhan Erzurum, “Her şey İYİ olacak” sloganı ile yola çıktık” dedi.

Meral Akşener liderliğinde kurulan Türkiye’nin yeni partisi “İYİ” partinin kurucular kurulunda yer alan Orhan Erzurum, “Hem Giresun hem Türkiye İYİ” olacak sloganı ile yola çıktıklarını söyledi. İYİ partinin kuruluşunun ardından değerlendirmelerde bulunan kurucular kurulu üyesi Orhan Erzurum, İYİ partinin kuruluşundan itibaren halkın büyük ilgisi ile karşılaştıklarını ve çok olumlu geri dönüşümler aldıklarını söyledi. Partinin isminin de, logosunun da beklentilere cevap verdiğini ifade eden Orhan Erzurum; “Kurucular kurulunda her kesimden, her görüşten isimlerin olması Türkiye partisi olma yolunda duygu oluşturdu ve gerçek manada bir taban buldu” dedi.

TEŞKİLATLAR 15 GÜN İÇİNDE OLUŞTURULACAK

Erzurum, partinin kuruluşunun resmi olarak onaylanmasının ardından teşkilatların oluşturulmaya başlanacağını da ifade ederek öncelikle genel idare kurulu ve disiplin kurulları belirlendi, başkanlık divanı oluşturuldu. Önümüzdeki 15 gün içerisinde ise illerden başlayarak teşkilatlanma çalışmalar başlayacak” dedi.