Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ereğli'de eğitimci ve idarecilere eğitim verilecek

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle öğretmen ve idarecilere yönelik yazma ve yürütme eğitimi verileceği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ajansın teknik destek hibe programına yapılan başvurunun kabul edildiği, proje kapsamında 30 eğitimcinin proje yazma ve yürütme konularında kendilerini geliştirme imkanı elde edeceği belirtildi.

Proje imzasının BAKKA yöneticileri ile Şube Müdürü Sedat Akdeniz arasında imzalandığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Proje katılımcısı öğretmen ve idareciler AB Ulusal Ajans, Kalkınma Ajansı ve diğer hibe programları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olacaktır ve bu fonlardan nasıl faydalanabileceklerini öğreneceklerdir. Eğitime katılan öğretmen ve idareciler, proje tasarlarken gerçek durum ile ulaşılması gereken durum arasındaki farkı anlama ve somut bir projeye odaklanma konusunda gerçekçi bir bakışa sahip olacaklardır. Eğitimler toplamda 5 gün ve 30 saat olarak planlanmakta olup, belirlenen tarih aralığı ise 17-21 Haziran tarihleri düşünülmektedir."