Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan’a özel davet mektubu gönderdiler

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenecek “lll. Uluslararası Hocalı Soykırımı ve Türk Dünyası Buluşması” konulu sempozyum yarın gerçekleşecek.

Sempozyumla ilgi bilgi veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Betül Karagöz Yerdelen, düzenleyecekleri sempozyuma, aynı gün Giresun’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı için Cumhurbaşkanlığı makamına özel davet mektubu gönderdiklerini söyleyerek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın programı sempozyumumuza uygun düşer mi bilemiyoruz. Biz özel davet mektubumuzu gönderdik. Şayet teşrif ederlerse Giresun Üniversitesi olarak bundan büyük gurur ve mutluluk duyacağız” dedi.

Güre Yerleşkesi Rektörlük binası Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda 09.00- 18.00 saatleri arasında yapılacak sempozyumla ilgili bilgi veren Dekan Karagöz Yerdelen, “Sempozyuma Azerbaycan, Kazakistan, Japonya, Cezayir ve Suriye’ den değerli hocalarımız da katılacak. Bu anlamlı ve önemli etkinlikte hem Hocalı Soykırımının acılarını paylaşmış olacağız hem de Türk Dünyası’nın sesini dünyaya bir kez daha duyurarak birlik ve beraberlik mesajı vermiş olacağız. Sempozyuma tüm halkımız davetlidir” açıklaması yaptı.

Sempozyumun gala yemeğinin aynı günün akşamı 19.00- 20.30 saatleri arasında Piraziz Ramada Otel’de yapılacağını belirten Karagöz Yerdelen, basın mensuplarını aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

İİBF Dekanı Karagöz Yerdelen, sempozyumun ikinci etabının 27 Şubat Çarşamba günü Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 09.00- 18.00 saatleri arasında yapılacağını da sözlerine ekledi.