Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

El Kurutma Cihazının Ömrü Ne Kadardır?

İnsanların sıklıkla kullandığı lavabo

İnsanların sıklıkla kullandığı lavabo ve tuvaletlerde yer alan el kurutma makinesi tercihi ömrünü doğrudan etkilemektedir. Günün her saatinde açık olan işletmelerde bu süre biraz daha kısa olabilir. Yalnız bunun kaliteli bir marka ile istisnası olduğunu unutmamak gerekmektedir. Nasıl mı?

Excel Dryer gibi Amerika’da üretilen ve hem Amerika hem de Avrupa standartlarını sağlayan cihazlar kullanım saati üzerinden değil normal garanti süresi üzerinden hizmet vermektedir. Bu da çok uzun bir süre boyunca el kurutma makinesi kullanımını sağlar. Başka bir deyişle ne kadar yoğun ve uzun süre kullanılırsa kullanılsın etkin garanti ve servis ağıyla sorunsuz bir şekilde ömrüne devam eder.

Hızlı Kaliteli ve Ekonomik

Hiç şüphesiz bu özelliklere dikkat ederek el kurutma cihazı almakta fayda vardır. Hızlı olması, kaliteli olması ve kısa süre içerisinde kurutması öncelikle beklenenler arasında yer almaktadır. Aynı zamanda Avrupa birliği standartları gereği el kurutma cihazı için belirlenen karbon ayak izi de son derece büyük bir önem arz eder.

Orta – uzun vadede kaliteli bir makine satın alarak bu durumu aşmanız mümkün olmaktadır. Aksi takdirde ekonomik olarak sorun yaşayabilirsiniz. Eğer günün her saatinde kullanılan ve yoğun bir şekilde tercih edilen bir alanda bulunuyorsanız el kurutma cihazının ömrü doğrudan etkilenecektir.

Aynı zamanda gün içerisinde içeri giren diğer insanlardan dolayı da sorun yaşamanız söz konusu olabilir. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak adına ilk alındığı andan itibaren kaliteli bir markayı tercih etmenizi tavsiye ediyoruz.

Ömrü Kullanım Saati Etkiler

Elbette kullanıldığı alan, kullanım şekli, toplam çalışma süresi ve hatta ortam ısısı bile bir el kurutma cihazı için son derece önemlidir. Yalnız bunların hiç biri işletmeler açısından önemli olmamalıdır. İşletmeler kullandıkları cihazın kalitesini, ne kadar sürede kuruttuğunu ve müşterilerinin sağlığını düşünmelidir.

İşte bu tarz detaylarla uğraşmayın diye Excel Dryer çok kısa sürede kurutma garantisi ve çok uzun süreli kullanım garantisi ile istediğiniz tüm detayları bir arada size sunmaya devam etmektedir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.