Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

E-ticaret Sitesi Eğitimi Nasıl Alabilirim?

Bu haberin fotoğrafı yok

Hızlandırılmış dijital teknoloji dünyamızda, elektronik ortamda mal ve hizmet satış hızı ve bu alandaki yeni firma sayısı her yıl artmaktadır. Bu, e-ticaretle ilgilenen insanlar için hem kariyer hem de girişimcilik fırsatları sağlar. E-ticareti artırmak, bu alanda yetenekli ve iyi donanımlı bir işgücü gerektirir. Öte yandan, ülkemizde girişimciliği destekleyen birçok destek ve kaynak bulunmaktadır. Bu kaynakları kullanarak, yeni e-ticaret fikirleri başarılı şirketlere dönüşebilir. Bu programın amacı, e-ticarette kariyer yapmayı düşünenleri, e-ticaretin tüm yönlerine (ürün yönetimi, lojistik hukuku, içerik yönetimi vb.) Tanıtmak ve bilgi edinmektir. Programın bir diğer amacı, girişimcilere fikirlerini e-ticaret sitesi ile işe dönüştürmek için gerekli tüm bilgi ve ekipmanlarla yaratıcı iş fikirleri sağlamaktır.

Eğitim Sonrası Sertifika

Test / yazılı sınav / ödev vb. Uygulamalar yapılabilir. Notlandırma, üniversitemizde kullanılan göreceli sınıflandırma sistemine dayanmaktadır. Bir katılımcının başarılı olması için 4.0 üzerinden en az 2,5 puan almış olması ve programdaki herhangi bir dersten başarısız olmaması gerekir. Başarılı katılımcılar a e-ticaret sitesi Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Sertifika Katılım sertifikası, ortalama puanı 2.5’in altında olan ve / veya herhangi bir kursu tamamlamayan katılımcılara verilecektir. Sertifika almayan katılımcılar, belirli dersleri tekrar ederek, bir kurs ücreti ödeyerek, puanlarını bir sonraki yarıyılda ve bir defada 2,5’ten fazla tekrar ederek ve / veya daha önce başarısız oldukları derslerden geçerek Uzman Seçmeli sınav sertifikası almaya hak kazanabilirler.

Eğitim Amacı

Eğitimlerin genel amacı; E-Ticaret web sitesinin kontrol panelini tanımak için neler yapılabileceğini öğrenin ve maksimum verimlilikle kullanın. Bu eğitim düzeyinde, bir web sitesi tasarımı geliştirebilir ve yabancı para birimini ve dili yönetmeyi öğrenebilirsiniz.

Eğitim Kapsamı

  1. seviyedeki eğitim alanında, kontrol panelinin 3 önemli bölümü incelenmiştir. Bir e-ticaret yöneticisinin tasarım olarak yapacağı işlemler tipik olarak; tema yönetimi, şablon ve stil yönetimi. Bu bölümler e-ticaret sitesi eğitiminde ayrıntılı olarak ele alınmıştır. Daha fazla bilgi için; https://www.omniticaret.com/