Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Duygulandıran buluşma

Kahramanmaraş Göksun merkezli asrın

Kahramanmaraş Göksun merkezli asrın felaketinde, 6 gün enkaz altında kalan, anne- babası, ablası ve kız kardeşini kaybeden ve Bulancak Belediyesi Kurtarma ekipleri tarafından kurtarılan Baran Bakır, Bulancak Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dayısı Fahri Gürbüz, Kız kardeşi Yağmur ve kuzenleri ile birlikte gelen Baran Bakır’ı, Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Guguk, başkanlık makamında bir süre ağırlayarak geçmiş olsun temennisinde bulundu. Başkan Yardımcısı Guguk, asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası, Bulancak Belediyesi olarak çok hızlı hareket ettiklerini ve bölgeye ilk ulaşan ekiplerden olduklarını ifade ederek, “Bulancak Belediyesi olarak Adıyaman bölgesinde yoğun olarak hem kurtarma hem de yardım faaliyetlerinde bulunduk. Yapılan arama kurtarma faaliyetlerinin 6. gününde enkaz altında Baran’a ulaştık ve büyük bir sevinç yaşadık. Kurtarma sonrası tedavi sürecinde de takipte kaldık. Baran artık bizimde bir evladımız olmuştu. Ziyaretinden de son derece memnuniyet duyduk. Yaşananları unutmak mümkün değilken Baran’ın kurtuluş hikayesi hepimize umut oldu. Allah bir daha böyle acıları hiç kimseye yaşatmasın” dedi.

Depremzede Baran ise deprem anında yaşadıklarımı tarif etmenin imkanı yok. Bulancak Belediyesi’nin fedakar çalışmaları sayesinde bugün buradayım. Başta başkanlarımız olmak üzere, kurtarma çalışmalarında bulunan abilerime ve bize destek olan tüm Bulancak halkına teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Bulancak Jandarma Özel Harekat taburunda Uzman Çavuş olarak görev yapan Baran’ın dayısı Fahri Gürbüz’de, Bulancak Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesinde yapmış olduğu fedakarlıkların unutulmayacağını ifade ederek teşekkürlerini iletti.