Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DÖRT VEKİL ÇIKARIRIZ

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu, 24 Haziran seçimleri için oldukça iddialı sözler sarf etti. Şenlikoğlu, “Giresun’da biz birinci parti oluruz. CHP ancak dördüncü parti olur” dedi.

DÖRT MİLLETVEKİLİ ÇIKARIRIZ

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 24 Haziran’daki seçimde partisinin Giresun’dan 4 milletvekili çıkaracağını söyledi. Diğer partilere milletvekili şansı vermeyen Şenlikoğlu, “İnanın 5 vekillik olsa onu da çıkarırız. Diğer partilerin bana göre Giresun’dan milletvekili çıkarma şansları hiç yok” dedi.

BİZ BİR, CHP DÖRDÜNCÜ PARTİ OLUR

Aytekin Şenlikoğlu, seçimlerde AK Parti’nin uzak ara Giresun’da birinci parti olarak çıkacağını belirterek, “2. sırayı MHP, 3. sırayı BBP olur. CHP ise ancak 4. sırada yer alır” dedi.
Şenlikoğlu, İYİ parti ye ilk dörtte şans tanımadı.

EN YÜKSEK OYU ALIRIZ

AK Parti’nin Giresun’da bugüne kadar ki seçimlerde elde ettiği oyların üzerinde bir oy alacağını söyleyen Şenlikoğlu, şu anda rakam veremem çünkü sistem değişti. Bu seçimde seçmen hem Cumhur ittifakı için oy verecek, hem de milletvekilliği için oy verecek bu yüzden bunların hesaplamaları ayrı ayrı yapılacak” dedi.