Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DOKAP Yeşil Yol Projeleri başladı

Bu haberin fotoğrafı yok

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Yatırım Programında yer alan 2015 yılı Yeşil Yol Projesi’ne ait usul ve esaslar ele alındı.

DOKAP İdaresi Başkanı Ekrem Yüce başkanlığındaki toplantıya DOKAP bölgesinde yer alan Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon İl Özel İdareleri’nden ve Büyükşehir Belediyeleri’nden üst düzey katılım sağlandı.

DOKAP Turizm Master Planı kapsamında yer alan “Yeşil Yol Projesi” ile ilgili yapılan çalışmalar, yapımı devam eden çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar ele alınarak, 2015 Yılı Usul ve Esaslarının nasıl uygulanacağı detaylı olarak anlatıldı. Yeşil Yol Projesi için yapılan yatırım miktarları ve imalatlar detaylı bir şekilde anlatılıp taraflarca karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yeşil Yol Projesi’nin önceki yıllara nazaran 2015 yılında daha aktif bir şekilde imalat ve alt yapı uygulamalarının gerçekleşmesi için projelerin İl Özel İdareleri ve Büyükşehir Belediye Başkanlıkları tarafından 30 Mart 2015 tarihine kadar DOKAP İdaresi’ne teslim edilmesi kararı alındı.