Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğankent’te MYO heyecanı

Giresun Üniversitesi (GRÜ), Tirebolu

Giresun Üniversitesi (GRÜ), Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokulu (MYO) Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binası ve Doğankent Belediyesi Öğrenci Konukevinin açılışı düzenlenecek bir törenle yapılacak. Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ve Doğankent Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa yapılacak olan resmi açılış, 12 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’de Doğankent Veysi Akın Koloğlu Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

BAŞKAN TEKİN : “AÇILIŞA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, halkımızın heyecanla beklediği ve 12 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan açılışa tüm halkımızın davetli olduğunu söyledi.
Haşim Birol Tekin, yaptığı açıklamada; “Göreve geldiğimiz gün öncelikli hedeflerimizden biri de Meslek Yüksekokulu binası olarak KOLİN A.Ş. ye yaptırılan, daha sonra atıl durumda olan ve bazı sebeplerden dolayı Giresun Üniversitesine devri yapılamayan ilçemizdeki bu binanın biran önce amacına uygun olarak hizmete geçirilmesi idi. Bunun için her kesimle irtibata geçerek, biran önce okulun eğitime başlamasına katkı sağlayabilecek bütün dinamiklerimizi harekete geçirerek bugünlere geldik.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Göreve başlamamızın üzerinden 1,5 yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen önemli bir hizmetin ilçemize kazandırılmasında tüm siyasi parti temsilcilerimiz, bürokratlarımız, akademik personellerimiz ve halkımızın destek ve teşvikleriyle bulunduğumuz noktaya gelerek çok şükür ilçemize kalıcı bir hizmetin getirilmesinin yolunu açmış olduk. İnşallah bundan sonraki hedefimiz daha fazla bölümün açılmasını sağlamak olacaktır. Bina fiziki olarak 4 bölümü kaldıracak şekilde yapılmıştır. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim almasına katkı sağlayacak barınma ve sosyal etkinlikler yapabilmesine imkan sağlayacak ortamları da belediye ve kaymakamlık olarak birlikte el ele vermek suretiyle çözmeye çalışacağız.”