Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğankent Devlet Hastanesi’nde sona yaklaşıldı

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Doğankent İlçe Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Giresun İl Sağlık Müdürü

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, beraberinde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek ve Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte Doğankent’te yapımında sona yaklaşılan hastane inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Yeni hizmet binasında; nitelikli hasta yatak odaları, 10 yataklı acil müşahade odası, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Toplum Sağlığı Merkezi ve 4 birimli Aile Sağlığı Merkezi ile yaz ayında sağlık hizmeti sunumuna başlanması planlanlanıyor.

Bulut, yaptığı açıklamada, “Doğankent ilçemizde yapımı sona yaklaşan hastane inşaatını yerinde inceledik. Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte ilçemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesinin artacağına inanıyoruz. Vatandaşlarımıza daha nitelikli ve etkili sağlık hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İnşaatı yerinde inceleyen ekip, projenin zamanında tamamlanması için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, ilçe sakinlerine modern sağlık altyapısıyla hizmet sunmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Hastane inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Doğankent ilçesi ve çevre bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, daha yakın ve kaliteli sağlık hizmetlerine erişim sağlayabilecekler.