Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Doğalgaz için nüfusunuzu Keşap’a aldırın”

Belediye Başkanı Mehmet Emür,

Belediye Başkanı Mehmet Emür, ilçeyi doğalgaza kavuşturmak istediklerini bunun içinde öncelikli olarak ilçe dışında yaşayan Keşaplıların nüfuslarını Keşap’a aldırmalarını istedi.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, planlı büyüme hedeflerini gerçekleştirmek ve modern bir ilçe yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek ilçe dışında yaşayan Keşaplıların da buna katkıda bulunmalarını ve ilk aşamada nüfuslarını ilçeye aldırmaları çağrısında bulundu. Mehmet Emür, doğalgaz konusunda önemli aşamaları geçtiklerini ifade ederek, “Hizmetlerin daha fazla olabilmesi için hak ettiğimiz ödeneklerimizi de alabilmemiz şart. Gerek projelerimiz gerek kamusal hizmetlerimiz en üst seviyede ilerliyor.

Hayata geçen yatırımlar, devletten gelen nüfusa orantılı kaynakla yapıldığı için gerçek nüfusumuzu göstermeli ve nüfus kaydımızı Keşap’a aldırmalıyız. Hemşerilerimizin doğrudan destek ödemelerinden faydalanmasının en doğru yolu, nüfus kayıtlarını Keşap’a aldırmaları olacaktır. İlçemizin daha da kalkınması için yaşamlarının büyük bir kısmını burada geçiren ve buranın nimetlerinden faydalanan insanımızın nüfus kaydını Keşap’a aldırmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Emür, “Yoğun temaslar sonucunda ilk doğalgaz müjdesini 2016 yılın da vermiştik. Gerçek nüfusumuzun ortaya çıkması için vatandaşlarımızdan her zaman yaptıkları gibi şimdi de taşın altına ellerini koymalarını istiyoruz” dedi.